Our menu
Ossolano ham, dried beef and beef
The crispy cannelloni with eggplant and mozzarella
with cream of tomato tomatoes
The carpaccio of smoked trout, soncino bed of strawberries, balsamic vineigrette
The octopus and squid salad with cream of beans
Ossolano ham, dried beef and beef
The crispy cannelloni with eggplant and mozzarella
with cream of tomato tomatoes
The carpaccio of smoked trout, soncino bed of strawberries, balsamic vineigrette
The octopus and squid salad with cream of beans
The first
tagliatelle with fresh tuna, scallops, asparagus, tomatoes and olives
Le chicche di patate e spinaci in fonduta di toma Valsesiana
Il risottino all’erbaluce fragole e mentuccia
Secondi
La tagliata di manzo Piemontese con rucola e scaglie di formaggio ubriaco
Il ventaglio d’anatra, riduzione all’aceto balsamico
La scottata di tonno insalatina di cus cus e verdure
La selezione di formaggi nazionali al carello
I nostri dessert
Il gelato al fondente” guanaya 80%” su crema di croccante
Il semifreddo alle pesche The macaroons and puff pastry with strawberries
The house made tiramisu
Il gelato al fondente” guanaya 80%” su crema di croccante
Il semifreddo alle pesche The macaroons and puff pastry with strawberries
The house made tiramisu
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