Tuesday, July 13, 2010

My Dog Ate A Piece Of Gum

Menu July

Our menu

Ossolano ham, dried beef and beef

The crispy cannelloni with eggplant and mozzarella
with cream of tomato tomatoes

The carpaccio of smoked trout, soncino bed of strawberries, balsamic vineigrette

The octopus and squid salad with cream of beans
The first

tagliatelle with fresh tuna, scallops, asparagus, tomatoes and olives

Le chicche di patate e spinaci in fonduta di toma Valsesiana

Il risottino all’erbaluce fragole e mentuccia

Secondi

La tagliata di manzo Piemontese con rucola e scaglie di formaggio ubriaco

Il ventaglio d’anatra, riduzione all’aceto balsamico

La scottata di tonno insalatina di cus cus e verdure

La selezione di formaggi nazionali al carello
I nostri dessert

Il gelato al fondente” guanaya 80%” su crema di croccante

Il semifreddo alle pesche The macaroons and puff pastry with strawberries



The house made tiramisu

0 comments:

Post a Comment